ELAZIĞ / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

YILDIZ BAĞLARI MAH. YUNUS EMRE BUL. NO 193 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, -Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, -Değişim ve gelişime açık -Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, -Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, -Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, -Yaratıcı ve üretken, -Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, -Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri -Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, -Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, -Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, -Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, -Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, -Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadı
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
Sabah derse başlama saati:08.30 çıkış saati: 14.10
Okulumuza otobüs, özel servis araçları ve minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yıldızbağları Mahallesi Yunus Emre Bulvarı No:193 ELAZIĞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezi Yıldızbağları Mahallesinde olup Elazığ Valiliğine 2 km mesafededir.